Eten is Weten

Een kleurrijk en vrolijk ontwerp voor een kookboek

Ontwerp van de voorkant van het boek ‘Eten is weten’ een Kookboek met recepten uit de buurt. Een integratieproject van de theaterstraat waarbij gezamenlijk wordt gekookt en geschilderd.
Ontwerp van de binnenkant van de omslag van het boek ‘Eten is weten’ een Kookboek met recepten uit de buurt. Een integratieproject van de theaterstraat waarbij gezamenlijk wordt gekookt en geschilderd.
Ontwerp van de binnenkant van de omslag met de namen van alle deelnemers van het boek ‘Eten is weten’ een Kookboek met recepten uit de buurt. Een integratieproject van de theaterstraat waarbij gezamenlijk wordt gekookt en geschilderd.
Ontwerp van een spread van het boek ‘Eten is weten’ een Kookboek met recepten uit de buurt. Een integratieproject van de theaterstraat waarbij gezamenlijk wordt gekookt en geschilderd.
Ontwerp van een spread met het Pindasoep recept van het boek ‘Eten is weten’ een Kookboek met recepten uit de buurt. Een integratieproject van de theaterstraat waarbij gezamenlijk wordt gekookt en geschilderd.

Een kookboek met het verslag van een multicultureel kunstproject door de bewoners van een Dordtse wijk. Doel van het project was dat de bewoners elkaar ontmoeten en leren kennen door gezamelijke activiteiten en interesses. Hierdoor kregen de bewoners meer begrip voor elkaar.

Het kookboek bevat de recepten en verhalen van de bewoners en het verslag van het project. Samen met veel beeldmateriaal is dit vormgegeven in een mooi boek.

Full color boek, 21 x 21 cm, 80 pagina’s in omslag met flappen, veel beeldbewerking

Opdrachtgever: De Theaterstraat

‘Met dit boek hebben we de bewoners trots gemaakt. Het boek sluit een mooie periode af waarin de bewoners op een plezierige manier elkaar leerden kennen door met elkaar aan schilderijen te werken en samen gerechten te maken.’

Sybren

Ontwerp van een spread met het Qabeli Palau recept van het boek ‘Eten is weten’ een Kookboek met recepten uit de buurt. Een integratieproject van de theaterstraat waarbij gezamenlijk wordt gekookt en geschilderd.
Ontwerp van een spread met de theetafel van het boek ‘Eten is weten’ een Kookboek met recepten uit de buurt. Een integratieproject van de theaterstraat waarbij gezamenlijk wordt gekookt en geschilderd.
Ontwerp van een spread met het colofon en fotootjes van allen die meededen van het boek ‘Eten is weten’ een Kookboek met recepten uit de buurt. Een integratieproject van de theaterstraat waarbij gezamenlijk wordt gekookt en geschilderd.