Gebouwen van gezag

Geschiedenisboek vormgeven vol anekdotes en interessante informatie

Ontwerpen en uitwerken van de voorkant van het boek Gebouwen van Gezag met de wapens van Hillegersberg en Schiebroek
Spread uit het boek Gebouwen van Gezag, met een oude kaart van de gemeente Hillegersberg - Prachtig vormgegeven boek vol anekdotes en interessante informatie over de gemeentehuizen, raadhuizen en politiekantoren in Hillegersberg en Schiebroek. Vol jonge en oude geschiedenis, prachtige foto’s, tekeningen, kaarten en verhalen.
Spread uit het boek Gebouwen van Gezag, met een oude kaart van de gemeente Schiebroek
Spread uit het boek Gebouwen van Gezag - Prachtig vormgegeven boek vol anekdotes en interessante informatie over de gemeentehuizen, raadhuizen en politiekantoren in Hillegersberg en Schiebroek. Vol jonge en oude geschiedenis, prachtige foto’s, tekeningen, kaarten en verhalen.

De bestuurders van Hillegersberg en Schiebroek huisden in zeer verschillende gebouwen. Van een klein armetierig gebouwtje, tijdelijke containers en een politiekantoor tot een statig Raadhuis en een modern kantoor. Met de vele anekdotes en interessante informatie over de jonge en oude geschiedenis, en al het beeldmateriaal zoals oude en nieuwe foto’s, tekeningen en kaarten gaven we vorm aan dit informatieve koffietafelboek.

Full color boek, 215 x 265 mm, 72 pagina’s in harde kaft met donkerblauwe schutbladen.

Opdrachtgever: VSW

‘Het is een uitdaging met veel oude foto’s, plaatjes en oud drukwerk het boek mooi vorm te geven en zo de geschiedenis te vertellen.’

Sybren

Spread uit het boek Gebouwen van Gezag, het stijlvolle voormalige gemeentehuis van Hillegersberg - Prachtig vormgegeven boek vol anekdotes en interessante informatie over de gemeentehuizen, raadhuizen en politiekantoren in Hillegersberg en Schiebroek. Vol jonge en oude geschiedenis, prachtige foto’s, tekeningen, kaarten en verhalen.
Spread uit het boek Gebouwen van gezag met het prachtige glas in loodraam in het statige voormalige raadhuis van Schiebroek nu de muziekschool - Prachtig vormgegeven boek vol anekdotes en interessante informatie over de gemeentehuizen, raadhuizen en politiekantoren in Hillegersberg en Schiebroek. Vol jonge en oude geschiedenis, prachtige foto’s, tekeningen, kaarten en verhalen.
Achterkant van het boek Gebouwen van Gezag met de wapens van Hillegersberg en Schiebroek