De werkwijze van de Boekontwerpers

Van idee naar uitvoering: jouw boek is bij ons in goede handen. We denken met je mee en gaan iedere uitdaging aan. Van een klein boekje met een persoonlijke tekst tot een robuuste uitgave vol professionele foto’s en illustraties: de Boekontwerpers maken het met plezier. Wil je de totale productie van je boek uitbesteden? Dat kan. Wij werken nauw samen met ervaren specialisten op het gebied van tekst, fotografie, digitale techniek en drukwerk.

Wat kun je verwachten?

Een goede klik vinden wij erg belangrijk. Het maken van een boek is namelijk een heel persoonlijk proces. Daarom beginnen we altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We luisteren goed naar jouw wensen en ideeën en doen je een passend voorstel. Als we het eens zijn over de prijs en de uitvoering, gaan we aan de slag met jouw boek en maken er iets heel moois van.

Wanneer is je boek klaar?

Dat hangt af van je wensen. Reken op minimaal 3 maanden voor een kleine uitgave. Wil je een omvangrijk boek waarvoor de teksten nog moeten worden geschreven? Ga dan uit van 6 tot 12 maanden. Goed om te weten als je aan een jubileumboek denkt!

Heb je nog meer vragen? Mail ons!